Spyglių žala

 Mes turime prie namo galinį kiemo sodą taip sakant. Ir auga ten tiek visko, kad net augalų mylėtojas turėtų daryti atranką prieš įvedant įmantrius pavadinimus į Guglą (Google). 

Tai va. Yra ir buvo ir bus ten toks "padaras" su žiauriai kibiais spygliais. Nei paliesti nei išrauti. Galima tik kirpti specialiomis žirklėmis dar ir tik mūvint specialias apsaugines pirštines. 

Istorija trumpa. 

Žmogus, gimęs, augęs laukuose ir turįs visus kaimo Jurgio sertifikatus prieš n mėnesių buvo čia gyvenęs. Ir, neapkentęs tokios aršios aršaus bjauraus pavojingo sveikatai augalo intencijos augti ir plėstis į visas puses, sustabdė tą nepageidaujamą invaziją nugalabijant tą augalą. Dėkinga jam iš visos širdies už tokį sunkų darbą. Ačiū.

Kur kabliukas? Aaaaaaah, taip, jis to (košmariškai pavojingo sveikų galūnių turėjimui) augalo liekanas tiesiog numetė ten, kur mano ( tada dar mūsų) keturkojis vaikas yra linkęs savo ekskrementais atsilaisvinti. Taip paprasta- šac ir viskas. O šuns letenų pagalvėlės per tuos spyglius turėjo praeiti. 

Ech....

Apsiginklavusi naujomis apsauginėmis pirštinėmis visas to spygliuoto parazito liekanas į biną sukėliau. Vat. Dabar mano dūšia visomis prasmėmis atlaisvinta ir rami 🫣✅

Bet ir dar vienas "punktas"... kodėl

TODĖL 


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Deriovnia

Neeee

Spyglių galia